You are here:    News WiN Europe aktuális információk
 

WiN Europe aktuális információk

E-mail Print
There are no translations available.

1.) A WiN Europe hivatalos bejegyzésével kapcsolatban: A Budapesten összeállított és aláírt alapítási szándéknyilatkozatot Dominique elnökasszony lefordította franciára és elindította a szervezet hivatalos bejegyzését, ami Párizsban történik meg. Rövidesen meg is kapja a hivatalos bejegyzés dokumentumát.

2.) WiN Logo: A megküldött WIN-logo tervek közül a többségi szavazatok alapján a WiN n° 3 lesz levédve, mint WIN Europe hivatalos logo. Rövidesen JPG formátumban fogja küldeni Dominique.

3.) Website A kommunikációs Bizottság + Kissné Milla, Bacs Judit Anne Marie Birac a WiN France-ból elkezdte a WiN Europe website tervezését. Stephanie ( a WIN Europe titkára) készíti elő a javaslatot , hiszen a WiN Global website-ot is ő szerkesztette. Amit lehet a WIN Global-éból adaptáljuk a WiN Europe-hoz is. ( Tetszett a honlapunk!!!)

4.) A WiN Europe hivatalos megalakulásának bejelentése - 4 December 2010 Párizs Meghívásos lesz az ünnepség. Ha van javaslat arra vonatkozólag, hogy kit hívassunk meg, mint számunkra fontos személyt, akkor azt írjátok meg. A rendezvény védnöke előreláthatólag Valerie Pécresse, francia Kutatási és Oktatási miniszter lesz. A kitűzött dátum még változhat a meghívottak többségi igényének megfelelően.

5.) PIME 2011 A következő PIME kongresszus időpontja 2011. február 13-16. lesz Brüsszelben. A WiN Global-t Susan Brissette ( Kanada) fogja képviselni. Dominique fontosnak tartja, hogy a WiN Europe is megfelelő súllyal képviselje magát, ezért azt javasolja, hogy a WiN Europe board and executive meeting-et az esemény időpontjában Brüsszel-be kellene megtartani.

6.) WiN Europe pénzügyi finanszírozása Néhány ötletet kapott Dominique erre vonatkozóan is: Monica ( WiN –Svédország elnöke) nemzetközi szemináriumok szervezését javasolta. Nadia (WiN Szlovenia elnöke) azt javasolta, hogy az Európa Tanácstól kérjünk támogatást, felajánlva a nukleáris témakörben szakmai együttműködésünket. Erre vonatkozó konkrét javaslatokat is összeállított. Dominique kéri, hogy gondoljuk mi is át és a következő találkozón minden nemzeti szervezet tegye meg a javaslatát.

7.) ENS konferencia 2011 május - Prága Az ENS Nestet conference (Nuclear Education and Training) –re prezentációs anyagokat várnak. A kiírás ugyanolyan lesz mint ami 2008-ban volt.

Ld: http://www.euronuclear.org/events/nestet/callforpapers.php 

Erre főleg a tanárok és más előadók (kommunikátorok) előadásait és részvételét várják.
Hajrá tanár tagjaink!!!!!

Összeállította: Bacs Judit

You are here: News WiN Europe aktuális információk